Bananpannkaka med kanel och mangoslush

Bananpannkaka med kanel och mangoslush
En godare sommarlunch, bananpannkaka med kanel och mangoslush. Det var längesen jag gjorde bananpannkaka så det här satt riktigt fint. Och en svalkande ”slush”” till.

Bananpannkaka med kanel, 1 portion

1 banan
2 ägg
1 tsk bakpulver
Kanel

Mixa (eller bara mosa och blanda ihop) alla ingredienser. Det går att utesluta bakpulver om man vill, jag ville få lite höjd på mina så därav bakpulvret. Stek på medelhög värme tills dem blir gyllenbruna.

Bananpannkaka med kanel
Jag gjorde dubbel sats då vi var två men till en person blir det fyra lite lagom stora.

Bananpannkaka med kanel och mangoslushDet här blev en födelsedagslunch idag till min kompis som fyller år :)) Livets glädjespridare!

Bananpannkaka med kanel och mangoslushHallon, mango, melon och kokos hade vi som tillbehör.

Mangoslush

1 förpackning fryst mango
En skvätt valfri mjölk

Mixa, häll upp i glas och drick gärna med sugrör. Mängden mjölk beror lite på hur tjock man vill ha så prova dig fram! Det går såklart lika bra att göra på jordgubbar eller andra frysta bär :))

Mangoslush

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras