Bananscones

Bananscones med kanel och kardemumma

Här har ni ett recept på bananscones- enkelt, snabb, gott och nyttigt. Det gillar jag, vilket ni säkert har märkt. Det passar både som frukost, mellanmål eller kvällsfika. Kanske något att göra i helgen? Som med alla recept går det att variera hur mycket som helst. Jag älskar att smaksätta, ofta med kanel och kardemumma, men det går att utesluta och köra naturella.

2 st bananscones

1 banan
1 ägg
1 dl havregryn
1 tsk fiberhusk
0,5 tsk bikarbonat
1 tsk kardemumma
1 tsk kanel
En nypa salt

Sätt ugnen på 200 grader. Mosa bananen. Mixa havregryn till mjöl (inte ett måste). Blanda ihop alla ingredienser. Klicka ut två scones på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.

Trevlig helg!

Bananscones med kanel och kardemumma

Bananscones med kanel och kardemumma

Bananscones med kanel och kardemumma

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras