Bananglass

Hej i sommarvärmen!
Jag kan inte ta in hur varmt det har varit dessa dagar. Lycka! Glass är väldigt lockande i värmen så jag tänkte tipsa om bananglass. Ett bättre och fräschare alternativ till vanlig glass.

Bananglass

Mixa fryst banan (gärna i slantar) med valfri smaksättning. Jag kunde inte bestämma mig så det blev en med hallon och en med kakao. Älskar den fräscha smaken! Det är svårt att göra bara lite så man kan med gott samvete äta mycket. Den smälter dock fort så ät direkt.
Det går såklart att variera smaksättningen med i princip vad som helst. Lakritspulver, blåbär, mango och nötter för att bara nämna några. Varför inte toppa med kokos eller hackade nötter? Det mesta funkar, prova dig fram med dina favoritsmaker!Bananglass

Bananglass

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras