Brännbollsyran i Umeå- årets helg

Brännbollsyran Umeå

Förra helgen var det årets bästa helg här i Umeå – Brännbollsyran! Det är VM i brännboll och en riktig folkfest. Hela Umeå hänger på samma ställe vilket är helt magiskt. Det började med att bara vara brännboll men på senare år har det även blivit festival med världsartister. Det har vuxit och blivit enormt stort! Brännboll och dagsfest följt av festival på kvällen. Jag tror att dem flesta i Umeå kan skriva under på att denna helg är årets bästa. Nu måste vi vänta ett helt år till nästa, längtar redan!

Är det någon helg på året man ska komma till Umeå så är det denna helg. Vilka som helst kan anmäla ett lag. För många är det bara en rolig grej att vara med eller att klä ut sig och satsa på underhållning. En del går all in för att vinna priser som best in show eller årets supporters! Vissa lag satsar helhjärtat på att vinna hela turneringen eller gå så långt som möjligt. En stor blandning vilket jag tycker är det roliga!Brännbollsyran UmeåFör tre år sedan startade vi ett lag vilket har gjort helgen ännu roligare. Någon kväll i veckan under våren ses vi och slåroch har några matcher mot andra lag som är med. Förra året blev vi till och med seedade och i år klättrade vi ett steg till och är topp 16. Det är verkligen hur roligt som helst. Mankan inte annat än attkänna ren glädje efter denna helg. LIVET!

Tack alla inblandade för livets helg!

Brännbollsyran Umeå
Såhär mycket folk var det runt finalbanan på lördagen!

Brännbollsyran Umeå

Brännbollsyran Umeå

Brännbollsyran Umeå

Brännbollsyran Umeå

Brännbollsyran Umeå

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras