Tankar om sommaren- glädje och livslust eller stress och ångest?

Tankar om sommaren – glädje och livslust eller stress och ångest?

Den tiden som de allra flesta av oss längtar mest av allt till är äntligen här. Strålande sol, värme, bad, strandhäng, härliga middagar med nära och kära, utekvällar, grillkvällar, träning, stugliv, utflykter, resor och allt vad det kan vara. En bild av att allt är perfekt. Det är dock lätt att det inte alltid blir helt som planerat vilket lätt leder till besvikelse. För många blir sommaren stress och ångest vilket det absolut inte ska vara!

Tänk om vi kunde slappna av lite och ibland försöka att bara vara. Varje dag kanske inte behöver planeras? Och vi måste nog räkna med att det inte är strålande sol och badväder varje dag. Men det betyder inte att sommaren blir sämre för det. Vi kanske bara inte ska ha alldeles för höga förväntningar på allt? Med det sagt inte att vi inte ska längta och planera in en massa trevligheter. Sommaren är ju den härligaste tiden på året, se till att den även blir det genom att njuta av den!

Min sommar är iallafall rätt så oplanerad vilket är precis vad jag behöver. Efter att maj och halva juni varit ganska jobbiga och jag inte har varit på topp så är fokus för mig återhämtning. Ta en dag i taget, njuta och inte stressa över allt. Fokus är att ta hand om mig och min kropp. Det är dags att prioritera mig själv i första hand. Jag är så redo för sommaren 2018 och JAG SKA MÅ!

Jag hoppas att din sommar blir helt fantastik, oavsett vad du gör och vart du är!

GLAD SOMMAR!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras