En helg i balans

När du tänker tillbaka på helgen och den har innehållit allt du vill att en helg ska innehålla, då har den varit bra. Min helg har varit så bra. En mix av träning, aktiviteter, vänner, mat och drinkar. En helg i balans helt enkelt. Tacksam för en fullspäckad men väldigt härlig helg!

En fredag med golf på rangen, gym med en kompis följt av middag och häng med vänner. Precis sådär mysig som en fredag ska vara.Rangen Sörfors

I lördags sågs vi ett gäng på eftermiddagen för en drink och lite mat. Alltså mackorna vi blev bjudna på, SÅ GODA. Magi på en tallrik. Efter det cyklade vi till Pinchos och därefter till Orangeriet. Där spelade vi boule, chuffleboard, dart, mölki och alla möjliga spel. Älskar att det finns ställen som erbjuder spel och aktiviteter av olika slag, det är ju så roligt när man är ett gäng!

Orangeriet

Orangeriet

Söndag idag och jag tog en långpromenad med min syster innan jag och Emil åkte till hans stuga för en tidig middag. När vi kom hem gick jag ut på en lugn kvällspromenad och lyssnade på en pod. Sedan landade jag i soffan med bananbröd, lite choklad och en bok. Det fick sätta punkt för denna härliga helg.

Grillat

Efterrätt med limecurd och bär

Efterrätt med limecurd och bär

Kvällspromenad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.