Havre- och kvargbröd

havre- och kvargbröd
Ett enkelt havre- och kvargbröd rikt på protein och fibrer. Superenkelt och fullt med nyttigheter! En ganska mild smak så det är gott med en massa pålägg. Avokado och örtsalt exempelvis!

Havre- och kvargbröd, 3st

1 ägg
1 dl kvarg
1 dl havregryn
2 msk olja
1 tsk fiberhusk
2 tsk chiafrön
1 tsk linfrön
En nypa salt

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser. Låt svälla 5 minuter. Forma till tre bollar. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Dela dem på mitten och ät med ditt favoritpålägg!

Här är ett annat liknande bröd med kvarg med färre ingredienser!

havre- och kvargbröd och overnight oats
Brödet och overnight oats blev en stadig frukost!

havre- och kvargbröd och overnight oats

havre- och kvargbröd och overnight oats

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.