Grönsakswok med nudlar

Grönsakswok och nudlar är en superenkelt middag som knappt går att misslyckas med. Både grönsaker och kryddor går att variera efter tycke och smak. Här finns läge att improvisera. Vi hade en påse med frysta wokgrönsaker som vi använde, men ännu godare med färska. Och då kan du välja just de grönsaker du själv vill ha, men frysta är ett enkelt alternativ.

Grönsakswok med nudlar, ca 5 portioner

1 röd lök
3-4 vitlöksklyftor
250 g champinjoner
Ca 500 g wokgrönsaker
1 burk kokosmjölk
Ca 0.5 dl sweet chilisås
Ca 1 msk soya
Salt, peppar, gurkmeja, ingefära, curry
Äggnudlar

Fräs lök, vitlök och champinjoner. Tillsätt wokgrönsaker. När de är genomstekta, häll i kokosmjölk, chilisås och soya. Krydda efter smak. Koka nudlar och rör ner i woken. Krämigt och gott!Grönsakswok med nudlar

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras