Besatt av gröna smoothies

Jag är inne i en period där jag vill ha gröna smoothies hela tiden. Det känns bra att börja dagen med en grön och fräsch smoothie. Mina gröna smoothies innehåller alltid spenat eller grönkål – gröna grönsaker innehåller väldigt mycket vitaminer och mineraler. Både spenat och grönkål är rika på vitaminerna  A, C, E, K och folat samt kalium, kalcium, magnesium och järn. Är du inget fan av spenat och grönkål tar du bara mer av de andra ingredienserna, smaken går att dölja ganska lätt.

En grön smoothie om dagen är bra för magen.

gröna smoothiesGrönkål, mango, ingefära, lime och vatten.

gröna smoothiesSpenat, mango, ingefära om man vill, lime, citron och vatten.

gröna smoothies

gröna smoothies

gröna smoothies - mango och spenatsmoothieMango och spenatsmoothie.

gröna smoothies - grön supersmoothieGrön supersmoothie med både spenat och grönkål.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras