Tacopaj recept

TacopajKvällens middag blev en tacopaj av resterna från gårdagens tacos. Älskar paj! Och det är ganska tacksamt att göra en paj av rester överlag. Det går att blanda i det mesta.

Tacopaj

Pajbotten – jag följde detta recept
Ca 400 g tacofärs
1 burk majs
1/2 gul lök
3 ägg
2 dl mjölk
1-3 dl tacoost

Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka löken. Blanda tacofärs, majs och lök. Fördela ut i det färdiggräddade pajskalet. Vispa ihop ägg, mjölk och ost i en bunke. Häll över färsblandningen. Grädda mitt i ugnen ca 20-35 minuter beroende på ugn. Servera med en sallad till, exempelvis resterna från tacos. Grönsaker som paprika, tomat eller rödlök kan du även blanda ner i själva pajen. Jag föredrar de dock kalla så jag använder hellre det till en sallad.

TacopajEn annan väldigt god paj jag brukar göra är en kall skagenpaj.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras