En god och matig sallad kan vara bland det godaste. Detta recept på halloumi, bulgur och mangosallad är så fräsch. Enkel är den också. Love it!
Halloumi, bulgur och mangosallad, ca 4 portioner
2 paket halloumi
1 röd lök
Bulgur
1 mango eller en förpackning (250g) fryst
1 förpackning soja bönor
Dressing: 2 msk olivolja, 1 msk honung, 1/2 citron
Koka bulgur. Hacka röd lök. Stek halloumi. Blanda ihop alla ingredienser till salladen. Blanda dressingen för sig och rör sedan ihop med salladen. Toppa med stekt halloumi. Eller stek i små bitar och rör ner i salladen. Tanken var att ha ruccula i salladen men glömde handla det. Avokado hade också varit sååå gott i.
Allt fick inte plats i skålen, men receptet är ca fyra portioner skulle jag säga.
Tips på en annan supergod sallad – rödbets- och chévresallad.