Kombinationen bär, choklad och glass är svårslagen, det kan som inte bli fel. Så gott när varmt möter kallt, varma bär och choklad tillsammans med kall glass!
Recept gino
2 kiwi
1 banan
2 dl hallon
1 dl blåbär
100 g vit choklad (eller ännu mer)
Sätt ugnen på 175 grader. Skiva kiwi och banan. Fördela ut i formen. Häll över hallon och blåbär. Riv över vit choklad. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter så att chokladen smälter. Servera med en klicka vaniljglass.
Den här mängden fyller inte riktigt formen men jag hade ingen i lagom storlek. Jag spred ut bären rätt mycket. Vi var två stycken som delade, och vi hade kunnat äta ännu mer :)) Lite för gott!

Du kan såklart byta ut eller lägga till någon frukt/bär, varför inte pressa över lime eller kokos?


Föredrar du enkla efterrätter med bär och choklad gillar du garanterat vaniljkvarg med bär och choklad. Så tacksamt att bara blanda ihop i ett glas och servera!

Ett liv i balans