
Jag gjorde hemmagjord pizza med några kompisar i lördags, alltså wow vad goda dem blev!:))

Vi gjorde två glutenfria bottnar och två med vanligt vetemjöl. Pizzasåsen köpte vi färdig. Rödbetor och chévre blev toppingen på ena pizzan, salami och ricotta på den andra.
Pizza 1: Bre på pizzasås. Skiva mozzarella och fördela ut på pizza. Lägg på salami och basilika. Grädda i ugnen ca 5-10 minuter. Pensla lite olivolja på kanterna. Lägg på ruccola och klicka på ricotta. Ricottans söta smak passar bra till sältan i salamin!
Pizza 2: Bre på pizzasås. Skiva kokta rödbetor och mozzarella, hacka chévreost och valnötter. Fördela ut på pizzan. Grädda i ugnen ca 5-10 minuter. Pensla lite olivolja på kanterna. Lägg på ruccola och ringla över honung.

DRÖMPIZZA!
En snabbvariant på pizza är ju faktiskt att göra på tortillabröd, men jag föredrar en riktig pizzabotten!
Ett liv i balans