Söndagsfrukost

Min söndagsfrukost bestod av, som typ alla dagar den senaste tiden, kesobröd. Kan inte få nog. Jag äter helst med smör, ost, skinka och gurka. Vill äta det hela tiden haha. Jag blandar ihop 1 dl keso, 1 dl havregryn och 1 ägg. Klickar ut tre stycken och plattar till med kanten av en gaffel eller sked för att de ska bli tunnare. Jag vill ha dem tunna för att dem ska bli lite krispiga i kanterna. In i ugnen på 200 grader i 20 minuter. Låt dem svalna en stund för att få dem lite krispiga.

Hoppas du får en fin söndag!

Kesobröd med keso, havregryn och ägg

Kesobröd med keso, havregryn och äggDetta är ett likadant bröd, men bara med äggvitan. Den funkar lika bra att bara använda bara äggvitan som att använda ett helt ägg, det smakar och ser likadant ut ändå.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras