Hot Fudge Cake

Hot Fudge Cake

För några veckor sedan la SportHälsa ut ett recept på en Hot Fudge Cake som jag har haft i tankarna sedan dess. Det lät spännande med att man skulle hälla hett vatten på för att få till fudge-såsen som garnering. Jag var tvungen att prova helt enkelt. Jag gjorde den gluten- och sockerfria varianten och uteslöt även nötter. I garneringen blandade jag kakao med kokossocker. Jag gjorde 1/3 sats och det räckte för mig, den är väldigt mastig. Gräddningstiden blev kortare också eftersom satsen var mindre. Jag åt med hallon till men saknade glass så det kommer jag definitivt ha till nästa gång.

Älskar du choklad så är detta något för dig!

Hot Fudge Cake

2 kommentarer
  1. Hej, tyvärr fungerar inte länken till receptet Hot Fudge Cake. Något ni kan fixa till, nyfiken på receptet, ser jättegott ut! /Milla

    1. Hej! Vad bra att du säger till, nu ska länken funka till receptet! Säg till om det fortfarande inte funkar! Och hoppas du gillar den 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras