Banan och havrekakor med choklad

Banan och havrekakorHur gott låter inte banan och havrekakor med chokladbitar? Det är lika gott som det låter, och dessa kakor passar utmärkt till eftermiddagsfikat. Endast 4 ingredienser och ingen av dem är mjöl eller socker. De ser kanske inte så mycket ut för världen då jag inte är vidare bra på att fota, men du måste prova.

Banan och havrekakor med choklad

1 mogen banan
1 dl havremjöl
1 msk smör
Hackad choklad/chokladknappar

Mosa banan och hacka choklad i små bitar. Jag tog 2 rutor 70% choklad. Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Klicka ut tre kakor på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem. Grädda ca 10-12 min på 175 grader. Ät och njut av dessa mjuka och goda kakor!

Banan och havrekakor

Ett annat favoritsnacks är chiakakor med jordnötssmör och choklad. Också ett måste att prova om du inte gjort det!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Ett liv i balans