Fryst banan med choklad (hemmagjord)

Fryst banan med choklad Banan och choklad är en populär kombination. Fryst banan med choklad är ett tips på nyttigare snacks. Enkel att göra är det också. Det är ju så gott med kall banan!!

Fryst banan med choklad

Kokosolja
Kakao
Honung
Vaniljpulver

Värm kokosoljan några sekunder i micron så den blir lite mjukare. Blanda alla ingredienser till en smet. Dela bananen på mitten och täck med chokladen. In i frysen ca 15 minuter. Dela i lagom stora bitar. För att göra de ännu trevligare att bjuda på – toppa med t.ex. kokos, krossade nötter eller frön.

Fryst banan med choklad

Chokladen som blev över hällde jag ut på ett bakplåtspapper och toppade med kokos och frysta hallon. De fick stelna i kylen ungefär en kvart innan jag bröt i lagom stora bitar. Lägg i frysen om du vill spara och ta fram när sötsuget kommer.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras