EXAMEN – HÄLSOVÄGLEDARE

EXAMEN 2018!

Igår tog jag examen vilket känns helt ofattbart. Eller egentligen har jag så mycket blandade känslor inom mig att jag inte vet vad jag känner. Det är såklart en underbar känsla samtidigt men jag tror att jag måste få lite distans till detta för att kunna ta in allt.

Efter att vi presenterat våra C-uppsatser för föräldrar, lärare och tvåorna var jag så fylld av alla möjliga känslor. En lättnad och stolthet över att jag har klarat av allt. En stolthet över alla individer i klassen som var så duktiga och självsäkra och har skrivit om så viktiga ämnen. Vi alla har skrivit om väldigt olika ämnen men lika viktiga för det. Jag är lite mer känslosam än vanligt nu men jag kan inte hantera sånna här tillfällen utan att gråta eller bli för berörd och känslosam. Jag älskar att vara en känslomänniska men ibland blir det för mycket.

Det är med kärlek och glädje jag ser tillbaka på den här dagen. Det var så skönt att sitta i bilen på vägen hem och reflektera. Efter helgen ska jag fortsätta med det och skriva ihop ett inlägg om vår C-uppsats och tankar efter att ha smällt allt.

Examen Hälsovägledare Luleå Tekniska Universitet
Glad att ha skrivit C-uppsatsen med denna tjej!
Examen Hälsovägledare Luleå Tekniska Universitet
Så mycket kärlek!!

Examen Hälsovägledare Luleå Tekniska Universitet

Examen Hälsovägledare Luleå Tekniska Universitet

Examen Hälsovägledare Luleå Tekniska Universitet

Examen Hälsovägledare Luleå Tekniska Universitet
Så kul att våra föräldrar fick träffas. Vi från Umeå och dem från Malmö ses på examen i Luleå. Det är fint!
CG Luleå
Vi avslutade dagen med att äta på CG i Luleå. Helt otroligt gott!

CG Luleå

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras