2 saker som gör mig glad just nu

Är du bra på att uppskatta och ta in det som gör dig glad och som får dig att må bra just nu? Det är lätt att gräva ner sig i det som är dåligt och älta det. Det är bra att reflektera men man måste även kunna släppa. Lika viktigt är det att ta in och tänka på allt bra som händer och som gör en glad. Det finns alltid saker som är bra och som gör att man mår bra!

Fundera över minst 2 saker (gärna fler) som gör att du mår bra, är glad och/eller är tacksam för! Varför inte skriva ner och göra detta med jämna mellanrum? Det kan ge dig själv inspiration att kolla tillbaka på när du behöver.

2 saker som gör mig glad just nu och som får mig att må bra

  • Jag börjar få in en härlig rutin att ta mig ut och springa ett par gånger i veckan. Det är inte så jobbigt att ta mig iväg vilket är så härligt. Jag har en skön inställning till löpningen och ska försöka hålla i det hela sommaren. En runda på 30 minuter och jag mår så jäkla bra efteråt. Det behöver inte vara mer än så.
  • De senaste två veckorna har varit så otroligt härliga. Överlag bra väder och jag har haft en massa trevligheter inplanerat vilket jag är tacksam för. Mycket är tack vare VM. Många middagar med vänner och fotbollstittande. Älskar att sport kan ge så mycket glädje och kärlek. Tur det är en dryg vecka kvar!

Det är viktigt att känna att det alltid finns saker att vara glad över!

2 saker som gör mig glad just nu
Finaste stället att springa på!
2 saker som gör mig glad just nu
Vi är Sverige!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.