Vegetarisk pyttipanna

Dagens middag; vegetarisk pyttipanna. En bra rätt för att få i sig rotfrukter och grova grönsaker, bra och näringsrika råvaror.

Hemmagjord pyttipannaVegetarisk pyttipanna, 3-4 portioner

1/2 röd lök
4 potatisar
1/3 zucchini
1/5 aubergine
1 paprika (jag tog en halv röd och en halv orange)
2 morötter
6 champinjoner
Timjan, salt, svartpeppar

Hacka och tärna allt i jämnstora bitar. Fräs först morötter och potatis i ca 5 minuter, tillsätt sedan resten och stek några minuter till. Krydda med timjan, salt och svartpeppar. Servera med ett stekt ägg.

Det här världens enklaste rätt att variera, välj rotfrukter och grönsaker efter vad du gillar eller har hemma, och gärna efter säsong.

Hemmagjord pyttipanna

Hemmagjord pyttipanna
Boken i bakgrunden, Matologi (skriven av Jill Holmström) gav mig inspiration till att äta en massa näringsrika råvaror som är bra för kroppen. Jag är peppad på att ta hand om min kropp och frossa i en massa olika grova grönsaker och rotfrukter i höst. Är du med mig?

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.