Smoothie med rödbeta

Smoothie med rödbeta, äpple, spenat
Vill du ha en smoothie fullproppad med nyttigheter så har du en här – smoothie med rödbeta, äpple och spenat.

Smoothie med rödbeta

1 skalad rödbeta
1 äpple
1 banan
2 dl frysta hallon
1 näve bladspenat
Ca 1-2 dl valfri mjölk
Citronjuice

Hacka rödbeta och äpple i bitar för att det lättare kunna mixa (alt. riv dem). Mixa alla ingredienser. Häll upp i ett glas. Mängden mjölk varierar beroende på hur tjock du vill ha den. En mättande supersmoothie som ger en perfekt start på dagen!

Jag valde faktiskt att ha kvar blasten på rödbetan. Jag lyssnar och läser en del av Food Pharmacy och dem återkommer ofta till att mycket av det nyttiga sitter i blast, skal och kärnhus. Vi missar många gånger det nyttigaste när vi tar bort det. Läs vad Food Pharmacy skriver om det. Jag tycker det känns ovant. men kanske måste prova mixa ner ett helt äpple nästa gång :))

Smoothie med rödbeta, äpple, spenat

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras