När träningen gör en fylld med energi

När träningen gör en fylld med energi

Idag är jag fylld med energi! Förra veckan var inte den bästa när det kom till att ta tag i saker. Bestämde mig för att denna ska bli mycket bättre. Jag kickade igång veckan med måndagsträning. Ett bra pass vilket kändes så skönt. Tanken var att bara värma upp en kortis på löpbandet men det kändes lätt idag så det fick bli lite längre. Bästa känslan när det känns bra i kroppen. Det gäller att ta vara på det och köra på. Så mycket härlig energi efter ett bra träningspass!

Inte nog med det, jag fick mycket gjort resten av dagen. När jag har mycket att göra och blir stressad prioriterar jag många gånger bort träningen. Det är dumt då jag vet att det är precis den jag behöver som mest då. En paus för att samla energi. Jag inbillar mig att jag inte hinner vilket är fel. Men för stunden känns det så. Kan du känna igen dig?

Prioritera träningen. Den ger ny energi. Den får dig att må bra. Att känna sig stark är en rätt bra boost också. Den känslan är magisk.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras