Tankar om att vara tacksam

Ibland är det extra viktigt att tänka på det du har. Lite som det inlägget jag skrev om förändring, att fokusera på det du ska göra. Att känna tacksamhet handlar om att fokusera på det du har. Det är så vanligt att vara missnöjd, att tänka på allt man inte har och på allt alla andra har. Tillåt dig själv att vara nöjd ibland. Fundera vad du är tacksam över som gör ditt liv och din vardag lite bättre. Har du svårt att komma på något bör du reflektera över vad du behöver ändra i din vardag, eller om det är din inställning och ditt tänkesätt du ska se över.

Två saker jag är tacksam för just nu

Min syster. En av de viktigaste personerna i mitt liv. Hon som gör mig mest förbannad och samtidigt mest glad. Hon som lyssnar, frågar och förstår. Hon som står mig närmast och alltid är där. Så oerhört tacksam för henne!

Att vara tacksam

Att jag uppskattar små saker i vardagen. Jag har lätt för att uppskatta det lilla i vardagen. En godare frukost. En promenad i solen, ibland själv och ibland med sällskap. Ett bra träningspass. En kaffe med vänner. Att slutföra en uppgift. Att uppskatta det lilla gör mycket i min vardag!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras