Liveträning + hemmaträning

Hur ser du på att träna hemma om du inte har tillgång till gym? Och skulle du uppskatta liveträning? Tänk att kunna träna tillsammans trots att man inte är på samma plats. Skulle inte det vara roligt?

Gymmet jag jobbar på har öppet men jag vet att många gym är stängda samt att många väljer att inte besöka gym just nu. Men att träna mår vi bra av och jag vet att många vill hålla i träningen. Vi på Umeå Performance Center började förra veckan med att sända kortare träningspass live, där vi tränar tillsammans med er på Facebook och Instagram. Vi kommer fortsätta med de även nu i veckan – kl. 12:00, lagom till lunchrasten. Det är bara övningar med egen kroppsvikt och passen är ca 15 minuter så att alla kan vara med. Kör hemma eller dra ihop några kollegor på lunchen och träna med oss!

På vår Facebook finns vår liveträning sparad: Livepass 1 och livepass 2  Även ett hemmaträningspass, och fler kommer.

Liveträning

Liveträning

Vill du träna hemma själv? Gör vår träningsutmaning vi gjorde i julas. Ett tufft och pulshöjande pass som bara kräver egen kroppsvikt.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras