Vilken tid på dygnet vill du helst träna?

Vilken tid på dygnet vill du helst träna?

Dagens träningspass avklarat. Så skönt! Det har blivit så tydligt för mig när på dagen jag tränar bäst. Jag tränar helst på morgonen, alternativt efter lunch. Då har jag som mest energi. Det ligger också mycket i att då har jag gjort bort den och har hela dagen framför mig. På helgen kan jag t.ex. inte gå på stan eller hitta på något och sen på eftermiddagen fara på gymmet. Det blir som fel för mig, jag vet att det sitter i huvudet men jag mår bäst av att göra bort träningen och sedan ta mig an resten av dagen. Blir inte träningen av på morgonen eller förmiddagen så blir det ingen träning. Man blir ganska bortskämd när man har pluggat att kunna träna när som helst på dagen.

Jag mår iallafall bäst av att börja dagen med träningen, känslan att ha gjort bort den och ha hela dagen kvar är så skön för mig. Det sätter liksom grunden för dagen, både att det ger mig energi men även viljan att välja att äta bra resten av dagen!

Vilken tid på dygnet vill du helst träna?

Vi alla fungerar olika! Vilken tid på dygnet vill du helst träna? När har du mest energi för att träna?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras