Halloumi- och champinjonpasta

Halloumi- och champinjonpasta Här har ni en fantastiskt god och krämig vegetarisk pasta som är extremt enkel – halloumi- och champinjonpasta. Hur gott låter det inte? Få ingredienser är det också vilket jag uppskattar. Jag fick detta recept av en kompis, tror hon hittade det på Ica(?) Receptet var för 4 portioner och då skulle det vara dubbelt av receptet nedan, och en creme fraiche med smak av vitlök. Jag hackade i vitlök istället.

Halloumi- och champinjonpasta, 2 portioner

Pasta Rigatoni
1 paket halloumi chili
125 g färska champinjoner (eller efter smak)
2 vitlöksklyftor
1 creme fraiche med smak av kantareller och champinjoner
Gran padano
Salt, peppar

Koka pasta. Hacka halloumi, champinjoner och vitlök. Stek tills halloumin fått en bra yta och champinjonerna krymt och blivit mjuka. Blanda ner creme fraiche. Avsluta med att röra ner pastan och toppa med gran padano.

Halloumi- och champinjonpasta

Halloumi- och champinjonpasta

Halloumi- och champinjonpasta

2 andra goda recept på pasta:
Linspasta med champinjonsås
Krämig laxpasta

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras