Vardagslyx och att känna sig glad och tacksam

Precis just nu känner jag mig glad och tacksam. Jag kom hem från jobb och träning till färdig middag. Det är vardagslyx för mig. Att öppna dörren och känna doften av mat, ta en dusch och bli serverad färsk pasta. Herregud så gott det var. Det är verkligen skillnad på pasta och pasta – den ska vara färsk.

Ibland behövs det inte mer än så. Det handlar om att se det stora i det lilla. Vetskapen om att det är fredag imorgon och jag har en härlig helg framför mig gör mig ännu gladare. Nu ska vi fortsätta se ikapp farmen och äta popcorn och färsk mango.

Tack livet för denna torsdagkväll som jag uppskattar lite extra.

Vardagslyx - färsk pasta med kräftstjärtar och räkorFärsk pasta med en sås på creme fraiche, sweet chilisås, vitlök, curry, bacon, kräftstjärtar, räkor och basilika.

Ännu ett recept på en god pasta: Krämig laxpasta

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras