Dessa kesoplättar är SÅ goda. Jag älskar smaken. Keso är så tacksamt att baka med. Både i bröd och plättar gör keson att dem blir sådär krämiga och goda. Nästan så att jag skulle föredra att äta dem bara som dem är för att smaken är så god. Ni måste prova dessa!!
Kesoplättar 2-4 st
1ägg
100g keso
0.75msk fiberhusk
Mixa ingredienserna med stavmixer. Klicka ut 2-4 plättar och stek på medelsvag värme tills dem är gyllenbruna. Smeten är ganska kladdig, jag tycker det är enklast att platta till med gaffeln till lagom tjocka plättar. Jag har hallon och kvarg till.

Keso är så tacksamt att använda i både plättar och bröd för att få dem krämiga. Här är tre superenkla bröd med keso; kesobröd, keso och morotsbröd, keso och havrebröd.
Ett liv i balans
Så himla gott och enkelt recept! Kommer definitivt göra kesoplättar fler gånger!:)