Välkommen härliga fredag!
Solen skiner även idag, älskar det. Jag sitter på balkongen och har just ätit frukost. Det blev ett superenkelt mjölfritt bananbröd med bara några ingredienser. Recept nedan! Min plan för idag är att fortsätta med lite plugg nu och sedan ta mig ut på en löprunda i solen. Ikväll ska vi hem till min familj för middag och spelkväll. En perfekt fredag enligt mig!
Hoppas du får en härlig fredag och helg!

Mjölfritt bananbröd
1 mogen banan
2 ägg
3 dl havregryn (jag hade fiber)
1 tsk bikarbonat
2 tsk kanel
1 tsk kardemumma
2 tsk krossade chiafrön
1 tsk linfrön
Sätt ugnen på 200 grader. Mosa banen och blanda alla ingredienser i en bunke. Häll i en brödform med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter (jag hade inne i 18 minuter). Detta blev en halv brödform, dubbla receptet om du vill göra en hel. Smeten är så pass fast så det funkar utmärkt att göra i halva utan att den rinner ut.
Det går att variera kryddning och frön. Jag älskar både kanel och kardemumma men det går såklart att utesluta eller bara använda det ena. Likaså med fröna. Prova dig fram!


Här är ett annat recept på bananbröd jag gjort. Det är nog mitt favvobröd. Lite fler ingredienser i det bara. Även det smaksatt med kanel och kardemumma. Kanske ska prova något annat nästa gång haha.


Ett liv i balans
oh :O Detta måste jag testa 😀 Ser extremt gott ut 😀
Det är extremt gott också 🙂 och så enkelt!!