Stress, ångest och oro

Känslan efter att vara ute ur en period av stress, ångest och oro. Inte en långvarig men ändå jobbig. Jag är en känslomänniska och blir lätt stressad, men jag har nog tagit det till en ny nivå. Jag har sett en ny sida av mig själv och min kropp. Fascinerad över mitt eget beteende. Gråter hela tiden. Jag har vissa dagar inte velat somna för att jag inte velat gå upp.

Ångest är kanske ett starkt ord och jag vet inte om det är rätt att använda det. Det är så lätt att förminska det ordet då många har ”riktig” ångest och under en längre tid. Men som med det mesta finns olika grader av det.


Jag vet orsaken till detta och visste det även när jag var i det. Det gjorde att jag direkt det var över mådde bra igen. Jag är extremt trött och slut men vet att det kommer bli bättre bara jag får lite tid. Otroligt vad man uppskattar ledighet och att bara få vara efter att ha mått rätt så kasst. Jag är så peppad på att träna, ta det lugnt och bara må!!


Promenader och frisk luft är terapi för mig. Bästa medicinen!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras