Veckans lista

Söndagkväll. Jag tänkte att en veckans lista får sammanfatta den här veckan. Ett bra sätt att reflektera över hur den varit. Har den varit bra? Om inte, varför? Har det funnits en balans? Vad har saknats och vad har varit extra uppskattat?

Veckans lista

Veckan bästa: Att gå ut och äta mitt i veckan. Jag och Emil åt på Orangeriet i onsdags, sedan köpte vi godis på hemmakväll och såg en serie. Extra gott är det mitt i veckan.
Veckans sämsta: Jag har knappt träffat någon kompis och hängt i veckan. Det känns konstigt. Typ som att jag varit i min egen bubbla. Det drar ner betyget på denna veckan.
Veckans härligaste: Mina älskade höstpromenader. Det är så friskt och så fint och så härligt.
Veckans godaste: Pappas lördagsmiddag. Lamm, potatis, hemmagjort persiljesmör och grönsaker. Magiskt.
Veckan uppskattning: Denna stund. Ni vet när man varit i gång hela dagen och äntligen får landa i soffan? Jag tränade idag på morgonen och har sedan jobbat till kvart över åtta. Och en promenad hem i regnet. Jag har kanske suttit ner en timme på hela dagen. Ni förstår att det är rätt skönt att ha landat i soffan i morgonrock med middag och en kopp te. Ett tillfälle då jag inte kräver mer än att bara få vara. Att uppskatta en ensam timme i soffan med mat.

veckans lista

Orangeriet Umeå

Orangeriet Umeå

veckans lista

7 Comments
  1. Just nu tränar jag Cardio och joggning men annars brukar jag gymma!
    Mina mål är att gå ner i vikt och när jag har lyckats med det så vill jag forma kroppen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.