Stressen av att göra ingenting

Stressen av att göra ingenting.

Det här med att göra ingenting är bra ibland, nnågot jag har svårt för. Jag har inte ro till att exempelvis vila eller ta en powernap på dagen. Det går inte. Det gör mig stressad att lägga mig ner och bara blunda. Känslan att jag borde göra någonting. Kolla på film har jag också svårt för, då vill jag göra någonting samtidigt..

Igår var jag så otroligt trött att jag var tvungen att lägga mig i sängen på eftermiddagen. Det var faktiskt skönt. Jag måste träna på det för jag skulle verkligen behöva ta en stund varje dag till att lägga mig ner och göra just ingenting. Jag kunde inte somna men det gjorde mycket bara att få blunda någon timme och lyssna på en pod. Jag måste kunna slappna av och göra ingenting och hitta ett lugn i det. Det är nyttigt!

Stressen av att göra ingenting

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras