Kvällens middag blev en tacopaj av resterna från gårdagens tacos. Älskar paj! Och det är ganska tacksamt att göra en paj av rester överlag. Det går att blanda i det mesta.
Tacopaj
Pajbotten – jag följde detta recept
Ca 400 g tacofärs
1 burk majs
1/2 gul lök
3 ägg
2 dl mjölk
1-3 dl tacoost
Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka löken. Blanda tacofärs, majs och lök. Fördela ut i det färdiggräddade pajskalet. Vispa ihop ägg, mjölk och ost i en bunke. Häll över färsblandningen. Grädda mitt i ugnen ca 20-35 minuter beroende på ugn. Servera med en sallad till, exempelvis resterna från tacos. Grönsaker som paprika, tomat eller rödlök kan du även blanda ner i själva pajen. Jag föredrar de dock kalla så jag använder hellre det till en sallad.
En annan väldigt god paj jag brukar göra är en kall skagenpaj.
Ett liv i balans